Adventski kalendar udruge PUKS i Outdoors with Anna

Dragi naši suradnici, prijatelji, volonteri i donatori!

U predblagdanskom vremenu opterećenom bremenom pandemije želimo Vam predstaviti naš virtualni adventski kalendar za svakodnevno osnaživanje kroz mjesec prosinac. Kalendar je nastao u suradnji s Annom Soldo Dučić (Outdoors with Anna), kineziologinjom i velikom zaljubljenicom u prirodu koja nam je za potrebe vizualnog dijela kalendara darovala fotografije sa svojih brojnih putovanja. Tekstovi koji prate fotografije su izdvojeni iz knjige “12 pravila za život” J. Petersona, kanadskog kliničkog psihologa i profesora psihologije na Sveučilištu u Torontu.

Ovom gestom želimo Vas osnažiti i ohrabriti u Vašim nastojanjima da svijet učinite boljim i sigurnijim mjestom za život. Na tom putu nemojte zaboraviti sebe. Ove godine završavamo s projektom “Dobar dan, kako ste?” koji osvjetljava ovu temu.

Zbog toga želimo prije svega da Vi budete dobro. Ako ste Vi dobro, bit će dobro i Vaša obitelj, Vaši prijatelji i suradnici.

S tim mislima usuđujemo se već sada poželjeti Vam radosno iščekivanje Božića i brojanje ovogodišnjih blagoslova sve do Nove godine uz naš adventski kalendar koji možete pratiti na ovom linku: Adventski kalendar udruge PUKS i Outdoors with Anna

Facebook
Twitter
LinkedIn